Hide Main content block

 • Наука и Истражување

  Да учествува во подготовките и донесувањето на доктринарни ставови од областа на хирургијата на шаката и горниот екстремитет

 • Настани

  Да организира конгреси, научни состаноци, симпозиуми, советувања, курсеви и други видови на едукација од областа на хирургијата на шаката и горниот екстремитет

 • Соработка

  Да оствари и одржи соработката со домашни и меѓународни здруженија и асоцијации од областа на хирургијата на шаката и горниот екстремитет

   

Цели и Мисија !

 

 

 

За Здружението

 

Основна цел на Здружението за ХИРУРГИЈА НА РАКА на РС Македонија Скопје е да ја развива научно-истражувачката, едукативната и стручната работа од областа на хирургијата на шаката и горниот екстремитет за болестите, повредите, конгениталните и дегенеративните промени на горниот екстремитет, како и периферните нерви....

Повеќе
 
 
 
 
 

race 1

ЗАЧЛЕНИ СЕ И ТИ!

Корисни линкови

35,10,0,50,1
25,600,80,2,300,5000,25,800
90,150,1,50,12,30,50,1,70,12,1,50,1,1,1,5000
0,2,1,0,0,40,15,5,2,1,0,20,0,0
Универзитетска Kлиника за Пластична и Реконструктивна хирургија
Универзитетска Клиника по Хируршки Болести „Св.Наум Охридски-Скопје“
FESSH
ASSH

 

Контакт

 •  

  Ул. 11 Октомври бр.53, Скопје

 •  

  Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…