- Бесплатно учество на секциските состаноци и семинарите организирани од Здружението а акредитирани од Лекарската комора на Македонија

- можност за објавување свои трудови во научното списание кое ќе го објавува Здружението со редуциран надомест

- по воспоставување на соработка со европските здруженија за хирургија на шаката, можност за пристап до стипендии и fellowship програми

Share:

 

Контакт

  •  

    Ул. 11 Октомври бр.53, Скопје

  •  

    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…